Wednesday, October 14, 2009

Intrest Letter Toalpha Kappa Alpha

open braid with orange almond cream cake


E' un intreccio non semplicissimo a causa della crema che tende a fuoriuscire, ma il risultato vale, secondo me, l'impresa. Il binomio arancia / mandorle, come di certo sapete, è particolarmente godurioso.
I meno esperti potranno formare tre/quattro rotoli distinti ed una volta formata la treccia tagliare i segmenti esposti.


Ingredienti:

500gr farina W 300 (o Manitoba di tipo commerciale, tagliata con 20% di farina 0 per pizza)
150gr latte
80gr zucchero
100gr burro
60gr scorretta di arancia candita
2 uova
2 tuorli
8gr sale
6gr lievito fresco
1 cucchiaino miele
1 tablespoon Cointreau or other orange liqueur. Almonds
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Almond cream:

80g almond flour 80g soft butter 80g sugar

8g cornstarch

1 egg white 1 tablespoon amaretto liqueur 1 pinch of salt


Dissolve yeast and honey milk slightly warmed, mixed with flour and let swell 150gr, covered, in warm place (about 30 ').
Meanwhile chop the orange peel, join 20gr of butter and reduce paste in a blender or spatula on a platter with a carving knife. We combine the

Preimpastato an egg and a sprinkling of flour, we start the machine vel. 1 with the foglia e lasciamo che la massa si compatti. Aggiungiamo le uova rimanenti, ripartendo lo zucchero e la farina, inserendo il sale con l’ultimo tuorlo. Lasciamo prendere corda.
Aggiungiamo prima la pasta d’arancia e, all’assorbimento, il burro appena morbido, un po’ alla volta. Lasciamo incordare a vel. 1,5.

Montiamo il gancio, facciamo andare a vel. 1,5, fino a che non pulisce la ciotola, coliamo a filo il liquore.
Impastiamo, ribaltando un paio di volte la massa, fino a che non apparirà ben elastica e legata. Copriamo e lasciamo triplicare a 28°.




Nel frattempo prepariamo la crema, amalgamando a freddo tutti gli ingredients.

reversed the dough on floured surface into a rectangle and stendiamolo can adjust. How to fold the dough into three



ristendiamo and in a regular rectangle, approx. 30 x 80.

Spread the cream, leaving a free finger (which brush with egg white) on the two short sides and one long (if you wish we can add chocolate chips or candied fruit of the orange).
roll too tightly, starting from the side coated and seal edges.
bisects the roll and seal cuts.
Cut each roll in half again lengthwise, leaving the attached at the top.




have them, by cutting up, as in the picture, on a sheet of parchment paper.







transferred onto a plate, cover with plastic wrap and let double to 26 ° (approx. 1 hour)

distribute the almonds into strips and bake at 180 degrees until cooked (approx 40 ')


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