Sunday, January 10, 2010

Bus To Woodbury From Newark





It 's a very rustic tart connotation, not suitable for all tastes.

Personally, I find the original and very pleasant.


raisins, if you do not like, can be replaced with candied fruit or chocolate chips.


Ingredients:
pastry 400g whole milk 750g

semolina 150g sugar 150g sifted


95gr butter 2 small eggs (or 1 egg and 1 yolk)
Half vanilla bean
Little
50g grated orange zest kirsch or other liqueur 60g sultanas

cherry jam sour
Cane

Soak the raisins in the rum for a couple of hours.

line the tin with the pastry 30cm and give a blank area for 15 'to 170 ° (the last 5' by removing the aluminum foil and any small weights)

Meanwhile, bring milk to a boil with 50g of sugar and berries vaniglia privata dei semini.

Eliminiamo il baccello e, girando energicamente con la frusta, facciamo cadere la farina a pioggia, avendo cura di evitare i grumi.

Facciamo bollire un paio di minuti mescolando energicamente, poi uniamo il burro e, all’assorbimento, le uova insieme ai semini della vaniglia, lo zucchero rimanente e la zeste di arancia.
Cuociamo un altro paio di minuti, togliamo dal fuoco e all’occorrenza diamo qualche colpo di frullatore ad immersione per eliminare eventuali grumi.

Amalgamiamo le uvette con il liquido della marinatura.

Copriamo il guscio di frolla e i bordi con un paio di cucchiaiate abbondanti di marmellata e versiamo la crema calda.






Bake at 170 degrees for approx. 35 ', half cooked, sprinkle with a couple of spoonfuls of sugar cane.

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